Teamkleding voor ClubsBent u op zoek naar een supplier voor uw clubkleding dan is Champion System een zeer goede keus. Ons zeer uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat ieder lid de juiste keus kan maken. Of het nu voor de tourrijders of de wedstrijdrijders is Champion System teamkleding heeft er de juiste kleding voor in een grote keus in iedere lijn. Er is ook een groot assortiment kinder kleding beschikbaar.

Onze kleding wordt gedragen door professionele teams zoals Wiggle High5 dames team en de UAE-Emirates team. Hierdoor wordt onze kleding getest onder de meest uitdagende omstandigheden. U kunt dus in exact dezelfde kleding rondrijden als de profs!

U kunt ieder gewenst item volledig in eigen ontwerp laten maken in een ongelimiteerd aantal kleuren en ieder logo wordt geschaald naar de maat. Er zijn geen ontwerpkosten en ook niet voor een eventuele eenmalig ontwerp bv. als u een kampioen in uw midden heeft.

Door onze lage minimale afname en snelle levertijd van 4 weken hoeft u geen of maar een zeer lage voorraad voor uw leden aan te houden. Als u gebruik maakt van ons CS Direct bestelsysteem hoeft u zich geen enkele zorg meer te maken over het bestellen, verdelen en afrekenen, dit systeem neemt u alles uit handen!

Als u eerst eens onze kwaliteit van dichtbij wilt bekijken en voelen neem dan contact met ons om een sample pakket op te sturen zodat u de kleding van dichtbij kunt zien.

Bekijk hieronder hoe makkelijk het is om #BE YOUR OWN BRAND te zijn!


Maak een account aan en voldoe de borgsom

Start uw Custom teamkleding order door een account aan te maken bij ons. Om onze designers aan het werk te zetten vragen wij een borgsom om misbruik van het gratis maken van een ontwerp te voorkomen.

Deze borgsom wordt direct met uw aanbetaling verrekend.


Ontwerp uw Teamkleding

Neem al uw ideeën, schetsen, logos, tekst en foto's of wat u ook maar hebt en upload deze naar onze designers. Uw concepten gaan rechtstreeks naar ons Co-Creation team waar we uw ideeën omzetten naar realiteit. Heeft u geen idee of heb u inspiratie nodig, ga dan naar ons design Lab en zullen we u op weg helpen met onze designtool.

U mag uw ontwerpen kosteloos net zolang wijzigen totdat u volledig tevreden bent.


Nu is het tijd om te passen

Om uw juiste maat te bepalen sturen wij u een passet op met de kleding die u wilt aanschaffen. Als u dat op prijs stelt kunnen wij ook een pasmoment organiseren waar wij dan zelf bij aanwezig zijn zodat wij ook al uw leden direct van advies kunnen voorzien.


Plaats uw order of zet uw CS-Direct Teamwinkel op

Als uw designs zijn goedgekeurd dan kunt u uw kleding gaan bestellen. U kunt kiezen voor ons standaard bestelsysteem of u kunt ons vragen een CS DIRECT Team winkel op te zetten. Het is in ieder geval de tijd om ons te laten weten welke aantallen van welke ontwerpen u wilt gaan bestellen. Als u de 50% productie aanbetaling heeft overgemaakt kunnen wij uw order in productie zetten bij één van onze twee eigen fabrieken.


Productie en Verzending

Wij maken alles op bestelling dus het duurt 4 weken om al uw kleding te produceren. Heeft u een deadline laat het ons dan weten we kunnen altijd kijken hoever we hieraan tegemoet kunnen komen. Er is zelfs een mogelijkheid tot een Expresorder. Uw kleding wordt in een doos bij u afgeleverd. Check de inhoud en daarna kunt u erop uit in uw nieuwe kleding! En oh ja, we zouden het heel leuk vinden als u een foto maakt van de kleding en deze deelt op uw social media. #beyourownbrand